סלט עוף סיני
סלט עוף סיני יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 376 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב אוי, מיץ ג'ינג'ר, שמן שם ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב mandarins אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבן, תפוז ופקאן קפה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו סלט עוף סיני ללא אשמה-סלט זה קל, בריא ומלא טעם, סלט עוף סיני, ו סלט עוף סיני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לזרוק את כרוב נאפה, גזר, כוסברה בצל ירוק יחד כדי לשלב ולאחר מכן לכסות עם מים קרים.
תן ירקות פריך בזמן שאתה מכין את שאר הסלט.
מניחים את שברי השקדים על תבנית אפייה קטנה וטוסט ב 350 מעלות F (180 C) עד חום זהוב. הם יעברו מימין לשריפה בתוך שניות, אז שימו לב טוב להתקדמות שלהם.
מעבירים את השקדים לקערה קטנה.
הניחו את עטיפות וונטון על משטח שטוח והשתמשו במברשת מאפה כדי לצחצח בנדיבות משטח אחד בשמן זית. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך אותם לרצועות 1/4 אינץ ' ולתת לכל רצועה לסובב לפני הצבת אותם על תבנית אפייה ואפייה עד wontons הם חום זהוב ופריך. בסיר בינוני עם מכסה, להביא 8 כוסות מים ו 2 כפות מלח לרתיחה מתגלגלת.
מוסיף את מכרזי העוף לסיר, לכסות עם המכסה ולאחר מכן לכבות את החום. Poach עד העוף קורא טמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (כ 10 דקות). הזמן שנדרש כדי לבשל ישתנה בהתאם לגודל של העוף. בעוד העוף מתבשל, להכין קערה של מי קרח. כאשר העוף נעשה, לנקז אותו ולהוסיף את העוף למי הקרח כדי לעצור את הבישול. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותו ולהניח אותו בצד. בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ התפוזים, שמן צמחי, חומץ אורז, רוטב הויסין, רוטב סויה, שמן שומשום, מיץ זנגביל, מלח, חרדל ופלפל לבן עד emulsified.
מסננים את הירקות סלט ולהפעיל אותם דרך ספינר סלט, מלטף את כל המים הנותרים עם מגבות נייר.
מוסיפים את הירוקים לקערה יבשה. לזרוק את הסלט עם זרעי שומשום ו 2 / 3rds של הרוטב ולאחר מכן למקם אותו בקערה או מגש הגשה. למעלה עם השקדים, עוף, עטיפות wonton אפוי ויוצקים את שאר ההלבשה על גבי. הסלט צריך להיות מוגש ברגע שהוא לבוש.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.