סלט עוף רוזנת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט חרדל רוזנת יחפה {קל יותר}, סלט סלמון רוזנת יחף, ו סלט שרימפס יחף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את חזה העוף, עור בצד למעלה, על תבנית אפייה ולשפשף אותם עם שמן זית.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלוי במשך 35 עד 40 דקות, עד העוף מבושל דרך. להפריש עד מגניב.
כאשר העוף הוא מגניב, להסיר בשר מן העצמות ולהשליך את העור והעצמות.
חותכים את העוף לקוביות 3/4 אינץ'.
בינתיים, מניחים את אגוזי פקאן ואגוזים על מחבת גיליון נפרדת וטוסט בתנור במשך 7 עד 8 דקות עד הזהב. להפריש להתקרר.
עבור ההלבשה, לערבב יחד את המיונז,שמנת חמוצה, 2 כפיות מלח 1/2 פלפל כפית. מקפלים בחצי את עלי הטרגון הקצוצים.
מניחים את העוף לקוביות בקערה, מוסיפים את הפקאן, אגוזי מלך וענבים.
יוצקים את הרוטב על העוף ולזרוק היטב.
מפזרים את עלי הטרגון הקצוצים הנותרים על גבי, ומגישים על מצע של עלי חסה.