סלט פאנצנלה ירקות קלויים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך כרוב, שמן זית, לחם ג'בטה בן יום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. נסו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, פנצנלה ירקות שורש קלוי עם פלפל אדום קלוי ויניגרט רימון, ו ירקות עם סלט תירס קלוי ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הירוקים הקצוצים על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
טפטוף עם שמן זית בעדינות לזרוק. למעלה הירוקים עם חתיכת נייר אחר חותם סגור. צולים את הירקות עד מכרז, כ -20 דקות.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.