סלט פארו עם ויניגרט הדרים
סלט פארו עם ויניגרט הדרים הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם שאלוט, בצל, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט כרוב הדרים ואבוקדו חורף עם פארו ואגוזי לוז, סלק, פארו, סלט גרגיר הנחלים עם ויניגרט תאנה, ו סלט פארו ועגבניות עם רוטב דגים ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את פארו, 2 כפיות מלח, ומים (או מלאי, אם משתמשים). להביא לרתיחה, לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד פארו הוא במכרז, 35 עד 45 דקות. בדוק כמה פעמים בזמן שהוא בישול, אתה רוצה שזה יהיה אל דנטה.
הסר מהחום, לנקז כל עודף מים, ולהניח בצד להתקרר.
בעוד הדגנים רותחים לעשות את ההלבשה.
להקציף יחד את גרידת התפוזים ומיץ, שאלוט, חומץ בלסמי לבן, ושמן זית.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
ממש לפני ההגשה, בקערה גדולה, לזרוק את פארו עם 3 כפות רוטב ולהעביר קערה גדולה. באותה קערה גדולה, לשלב את סלט ירקות עם שקדים, שזיפים מיובשים, דובדבנים, בצל בעדינות לזרוק עם 3 כפות הנותרים ההלבשה, הוספת רוטב יותר לפי הצורך. צלחת תערובת הירוקים על גבי faro ומגישים.