סלט פו-טוש עם לאוואש
סלט פ לך לחנות ותביא סומאק, חזה עוף, לאוואש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו סלט סרטן מלאכותי מקסיקני קליפורני, סלט שקדים וזיתים "Faux-Bulgur"[ו-me chin-wagging על CrossFit], ו לאוואש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F עם 2 מתלים להגדיר באמצע התנור.
מברשת את יריעות lavash משני הצדדים עם 3 כפות של השמן. מתבלים קלות במלח ופלפל.
חותכים למלבנים 2 על 1 אינץ'.
מניחים את המלבנים על 2 דפי אפייה בשכבה אחת.
אופים עד השחמה קלה ופריך, על 5 דקות. באמצע הבישול, לסובב את הסדינים אפייה מלפנים לאחור מלמעלה למטה, מרפרף חתיכות lavash מעל במידת הצורך.
מחממים מחבת גריל גדולה על אש בינונית.
מברישים את העוף עם 2 כפות שמן ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. גריל עד חרוך מעט משני הצדדים ואת הטמפרטורה הפנימית של העוף מגיע 160 מעלות F, 15 עד 18 דקות. הנח את העוף על קרש חיתוך במשך 5 דקות.
לטאטא את הדבש, גרידת לימון, מיץ לימון, שום סומאק יחד בקערה גדולה. לאט לאט להקציף את השמן הנותר. מתבלים במלח ופלפל.
כדי לשרת, לחתוך את העוף דק נגד התבואה. השתמש בכפפות ידיים כדי לזרוק את העוף פרוס, רומיין, מלפפונים, עגבניות, מנטה ו lavash עם ההלבשה. בעדינות לשבור את חתיכות lavash עם הידיים כדי לשלב אותם טוב יותר לתוך הסלט. מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים בסגנון משפחתי, או מחלקים את הסלט בין 4 צלחות גדולות.
טפטוף עם שמן נוסף ומפזרים סומאק.