סלט פורטבלה ובולגור בגריל "כריכים"
טוסט Portabellan וסלט Bulgur "כריכים" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל אדום, צנוברים, בולגור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: כריכי Portabellan ו-Bell Pepper, סלט בולגור עם פסטו פטרוזיליה ועוף בגריל, ו שף, הסרט ו Ratatouille בגריל עם סלט Bulgur.
הוראות
עם מנוע פועל, טיפה שום לתוך מעבד מזון דק קוצצים.
מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, שמן, חומץ, רוזמרין, פתיתי פלפל אדום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ודופק עד עגבניות קצוצות דק אבל לא מטוהרים.
לקלף את העור מ portabellas באמצעות קצה של סכין קילוף, מושך מקצה פטריות לכיוון המרכז. בעדינות לגרד זימים מפטריות עם קצה של כף. לזרוק portabellas עם 1/2 כוס ויניגרט בתבנית זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' ולתת לעמוד, מפנה מדי פעם, 20 דקות.
הכן גריל גז לבישול ישיר-חום מעל חום בינוני; ראה הליך צלייה.
לדחוף 1 עץ לבחור לתוך כל טריז בצל כדי להבטיח צלייה. לזרוק טריזי בצל, פלפלים, וקישואים עם שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מתלה גריל שמן, אז ירקות גריל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מכרז (6 עד 8 דקות עבור פלפלים, 6 עד 10 דקות עבור קישואים, 8 עד 12 דקות עבור בצל, ו 12 עד 15 דקות עבור portabellas).
להעביר portabellas לצלחת וירקות הנותרים לקערה כמו מבושל. מגניב מעט, ולאחר מכן להסיר מרים עץ קוצצים בגסות בצל, פלפלים, וקישואים.
בעוד ירקות מבשלים, יוצקים מים רותחים-חמים על בולגור עם 1/2 כפית מלח בקערה גדולה ולתת לעמוד עד שהמים נספגים ובולגור הוא רך, על 5 דקות.
מסננים בתוך מסננת אם נשאר מים.
מוסיפים ירקות לבולגור עם צנוברים ויניגרט שנותר וזורקים.
שים רבע מארוגולה על כל אחת מ-4 צלחות. למעלה עם portabella הפוך. לארוז תערובת bulgur לתוך מידה כוס, ואז unmold על גבי portabella. למעלה עם עוד portabella, בצד ימין למעלה.
ירקות יכולים להיות בגריל בשמן חם 2 מבער מחבת גריל.