קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלט פורטבלה ובולגור בגריל "כריכים"

סלט פורטבלה ובולגור בגריל
טוסט Portabellan וסלט Bulgur "כריכים" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל אדום, צנוברים, בולגור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: כריכי Portabellan ו-Bell Pepper, סלט בולגור עם פסטו פטרוזיליה ועוף בגריל, ו שף, הסרט ו Ratatouille בגריל עם סלט Bulgur.

הוראות

1
עם מנוע פועל, טיפה שום לתוך מעבד מזון דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, שמן, חומץ, רוזמרין, פתיתי פלפל אדום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ודופק עד עגבניות קצוצות דק אבל לא מטוהרים.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
1
לקלף את העור מ portabellas באמצעות קצה של סכין קילוף, מושך מקצה פטריות לכיוון המרכז. בעדינות לגרד זימים מפטריות עם קצה של כף. לזרוק portabellas עם 1/2 כוס ויניגרט בתבנית זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' ולתת לעמוד, מפנה מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הכן גריל גז לבישול ישיר-חום מעל חום בינוני; ראה הליך צלייה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לדחוף 1 עץ לבחור לתוך כל טריז בצל כדי להבטיח צלייה. לזרוק טריזי בצל, פלפלים, וקישואים עם שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מתלה גריל שמן, אז ירקות גריל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מכרז (6 עד 8 דקות עבור פלפלים, 6 עד 10 דקות עבור קישואים, 8 עד 12 דקות עבור בצל, ו 12 עד 15 דקות עבור portabellas).
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להעביר portabellas לצלחת וירקות הנותרים לקערה כמו מבושל. מגניב מעט, ולאחר מכן להסיר מרים עץ קוצצים בגסות בצל, פלפלים, וקישואים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בעוד ירקות מבשלים, יוצקים מים רותחים-חמים על בולגור עם 1/2 כפית מלח בקערה גדולה ולתת לעמוד עד שהמים נספגים ובולגור הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בורגולבורגול
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסננים בתוך מסננת אם נשאר מים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים ירקות לבולגור עם צנוברים ויניגרט שנותר וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
בורגולבורגול
8
שים רבע מארוגולה על כל אחת מ-4 צלחות. למעלה עם portabella הפוך. לארוז תערובת bulgur לתוך מידה כוס, ואז unmold על גבי portabella. למעלה עם עוד portabella, בצד ימין למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בורגולבורגול
9
מגישים עם רבע אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1
ירקות יכולים להיות בגריל בשמן חם 2 מבער מחבת גריל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים