סלט פטריות בר עם שעורה ובייקון מעושן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 320 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שאלוט, חומץ יין, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: פטריות בר של הליכונים, בייקון ומרק שעורה, ריזוטו פטריות בר ושעורה, ו כרוב וסלט אשכוליות עם בייקון חם-רוטב פטריות בר.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
3
מוסיפים שעורה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
4
מוסיפים מלאי פטריות חם ועלי דפנה ומבשלים במשך 20 דקות או עד שנוזל נספג ושעורה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
פטריות
שעורה
מלאי
5
בואו מגניב ולהניח בצד. פורסים פטריות וחווים ומניחים בצד. קוביות בייקון ומניחים במחבת סאוט גדולה בישול על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
אנדיב
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
יוצקים חצי שומן. מחבת Deglaze עם חומץ יין אדום ומוסיפים פטריות אנדיב ומבשלים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
פטריות
אנדיב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום והוסף פטרוזיליה. בדוק את התיבול שלך ולאחר מכן לזרוק עם שעורה.