סלט פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פירות ים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 225 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חסה קרועה, פלפל, שן שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), סלט פירות ים, ו סלט פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יין ומולים בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות או עד מולים פתוחים; להשליך כל פגזים שלא נפתחו.
הסר מולים מחבת עם כף מחורצת, שומר נוזל.
הסר בשר מ מולים, ולהשליך פגזים.
מניחים מולים בקערה גדולה. קו מסננת עם כותנה לחה, המאפשר cheesecloth להאריך על קצה מסננת.
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת מעל קערה, נוזל שומר; להשליך cheesecloth.
להחזיר נוזל למחבת; להביא לרתיחה.
מוסיפים שרימפס ודיונון למחבת; מבשלים 4 דקות או עד לסיום, ערבוב מדי פעם.
הסר שרימפס ודיונון עם כפית מחוררת; להשליך נוזל.
מוסיפים שרימפס ודיונון למולים.
שלב 1/4 כוס מיץ לימון הבא 6 מרכיבים (דרך שום) בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
טפטוף תערובת מיץ לימון על תערובת שרימפס, זורק למעיל.
מערבבים חסה ושומר בקערה גדולה.
מוסיפים 4 כפיות הנותרים מיץ לימון לתערובת שומר, וזורקים למעיל. מסדרים תערובת שומר על מגש; למעלה עם תערובת שרימפס.