סלט פירות יער ופטריות חם
סלט פירות יער ופטריות חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בייקון, שום, גרגרי חיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרגרי החיטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג ברי חיטה כקינוח. נסו סלט פירות יער חורף חם, סלמון מזוגג אדר עם סלט חיטה חמה ברי, ו סלט בזיליקום עגבניות ברי חיטה חם עם עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את גרגרי החיטה בסיר בינוני ולזרוק את עלה המפרץ ואת צרור טימין. ממלאים את המחבת במים ומתבלים בשפע במלח. מביאים את המים לרתיחה ולצמצם לרתיחה. מבשלים את גרגרי החיטה עד שהם רכים, 1 שעה.
מסננים את גרגרי החיטה ושמורה.
במחבת סאוט ישרה גדולה, להפוך את הבייקון עד פריך כמעט.
מוסיפים כמה טיפות שמן זית ומוסיפים את הבצל. מתבלים את הבצל במלח, קמצוץ פלפל אדום מרוסק והרוזמרין. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את הבצלים במשך 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים למעיל עם השמן. מתבלים את הפטריות במלח ומבשלים אותן במשך 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי. לזרוק את גרגרי החיטה ואת ציר העוף. מבשלים עד המניה צמצמה כמעט כל הדרך אבל הסלט אינו יבש.
מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.