קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

סלט פירות כוכב

סלט פירות כוכב
סלט פירות כוכב יכול להיות רק ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, וראשוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תפוח, שזיף, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד גם כור ד ' אובר במחיר סביר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: לחם פירות כוכב המזרח, עוגת פירות כוכב הפוכה, ו טארט פירות זרוע כוכבים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את היוגורט, הדבש ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף פירות; לזרוק בעדינות לציפוי. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3
מפזרים אגוזי פקאן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל

יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, כפית מלח, לציפוי זכוכית, סוג פריט בתפריט, Gruener Veltliner

שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן הם הבחירות המובילות שלי לסלט פירות. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. פרג סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווי נעורים של לימון ויערה מרובדים מעל מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מבשלות פירות, מזדקנת על שמרים שמרים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.