סלט פנזנלה בגריל
אם יש לכם שמן זית, לחם בן יום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט פנזנלה בגריל, סלט פנזנלה בגריל, ו סלט פאנצנלה חסילונים בגריל.
הוראות
לזרוק פרוסות עגבניות עם 1/2 כפית מלח בקערה גדולה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מברשת קישואים, פלפלים, בצל אדום, פרוסות לחם עם 1/4 כוס שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
Ignite 1/2 ארובה (2 1/2 ליטרים) של גחלים. כאשר גחלים מכוסים בעיקר באפר אפור, פרושים באופן שווה על פני באח פחם. שים באח בישול במקום, לכסות, ולחמם מראש במשך 5 דקות. לגרד גריל נקי.
מניחים קישואים, פלפלים ובצל על הסבכה. מכסים ומבשלים עד הצד הראשון הוא חרוך קלות, על 4 דקות. הפוך, לכסות, ולבשל עד חרוך בצד השני וירקות הם מכרז, על 4 דקות יותר (בהתאם לגודל של ירקות, חלקם עשויים לקחת זמן רב יותר או קצר יותר לבשל.
הסר מן הגריל כפי שהם הופכים למכרז).
העברה ללוח חיתוך ואוהל באופן רופף עם נייר.
בינתיים, לחם גריל עד חום זהוב משני הצדדים.
העברת קרש חיתוך עם ירקות לחתוך לחם וירקות לקוביות 1 אינץ מחוספס ולהעביר קערה עם עגבניות.
מוסיפים שמן זית, חומץ ופטרוזיליה הנותרים. לזרוק לשלב, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.