A כדי Z סלט פסטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך אופציונלית: זיתים, עגבניות שרי, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט פסטה פגז ים או סלט פסטה Wheelie, סלט פסטה צמחוני קלוי עם פסטה קישואים עדשים, ו על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים.
הוראות
1
חותכים את הטופו לפרוסות 1/2 אינץ', ולחץ על כל אחד בעדינות בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
2
חותכים כל פרוסה לקוביות חצי אינץ'.
3
מערבבים את המרינדה של רוטב סויה, חומץ סיידר, מים, ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
שים את הטופו לקערה או שקית ניילון zip-נעילה ויוצקים את המרינדה על זה. אפשר לו להשרות במשך שעה לפחות, עד לילה, מפנה או ערבוב טופו פעם בכמה זמן כדי לוודא שהכל מקבל מכוסה. מחממים תנור ל-375 אף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את הטופו מן המרינדה (השלכת המרינדה והשום) ומניח אותו על גיליון אפייה משומן או קלף מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך ולאפות במשך 10 יותר. הקצוות צריכים להיות רק מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את קוביות טופו בקערת הגשה גדולה ולזרוק עם רוטב איטלקי קטן. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. (
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף כמות קטנה של מלח, אם אתה רוצה.) ברגע שהוא רותח, לזרוק את חתיכות אספרגוס וקישואים לתוכו ו blanch בדיוק 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הסר אותם עם כפית מחוררת לתוך קערה מלאה במים קרים. ברגע שהם התקררו, להוסיף אותם לטופו. השתמש באותו סיר של מים רותחים לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה. ברגע שהוא מגיע לשלב אל דנטה, לנקז אותו במסננת ולשטוף אותו עם מים קרים. (היזהר לא לבשל יתר על המידה; אתה רוצה שזה עדיין יש קצת "ביס" אליו, כך שזה לא להתפרק בסלט.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מסננים אותו היטב ומוסיפים אותו לטופו וירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
רוטב סויה 1 כף שומשום
11
מוסיפים את הפלפל הצהוב או האדום, עגבניות ועשבי תיבול וזורקים עם מספיק רוטב לסלט למעיל אבל לא מטביעים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רי
12
מוסיפים מלח ופלפל טרי לפי הטעם, ומגישים צונן או בטמפרטורת החדר. עושה מספיק לקהל!