קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 50 דק.
מנות30
ציון בריאות9
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה אספרגוס ארטישוק

סלט פסטה אספרגוס ארטישוק
סלט פסטה אספרגוס ארטישוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. . אם יש לכם פסטה תלת צבעונית, פרחי ברוקולי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-50 דקות. נסו עוף בגריל עם לימון קרמי, אספרגוס ופסטה עם ארטישוק, סלט ארטישוק אספרגוס, ו סלט ארטישוק-אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים פסטה תלת צבעונית לרתיחה עד רך עדיין מעט המשרד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את הפסטה ולשטוף במים קרים עד צונן; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מעבירים את הפסטה לקערת סלט גדולה מאוד וזורקים עם שמן זית עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את פרחי הברוקולי, לבבות ארטישוק, אספרגוס, פטרוזיליה, תרד וזיתים לתוך הפסטה עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
ב סוכרב סוכר
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מערבבים פרמזן גבינה, מיונז, שמנת חמוצה, חומץ יין אדום, תערובת רוטב ראנץ, פלפל שחור, ומלח יחד בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 מעטפה תערובת רוטב רוטב סלט חמאה חמאה1 מעטפה תערובת רוטב רוטב סלט חמאה חמאה
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את הרוטב על תערובת הפסטה וזורקים למעיל. מכסים קערה ומקררים למשך 12 שעות כדי למזג טעמים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון