סלט פסטה אספרגוס ארטישוק
סלט פסטה אספרגוס ארטישוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. . אם יש לכם פסטה תלת צבעונית, פרחי ברוקולי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-50 דקות. נסו עוף בגריל עם לימון קרמי, אספרגוס ופסטה עם ארטישוק, סלט ארטישוק אספרגוס, ו סלט ארטישוק-אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים פסטה תלת צבעונית לרתיחה עד רך עדיין מעט המשרד, על 10 דקות.
מסננים את הפסטה ולשטוף במים קרים עד צונן; לנקז שוב.
מעבירים את הפסטה לקערת סלט גדולה מאוד וזורקים עם שמן זית עד מצופה.
מערבבים את פרחי הברוקולי, לבבות ארטישוק, אספרגוס, פטרוזיליה, תרד וזיתים לתוך הפסטה עד לשלב ביסודיות.
מערבבים פרמזן גבינה, מיונז, שמנת חמוצה, חומץ יין אדום, תערובת רוטב ראנץ, פלפל שחור, ומלח יחד בקערה עד חלקה.
יוצקים את הרוטב על תערובת הפסטה וזורקים למעיל. מכסים קערה ומקררים למשך 12 שעות כדי למזג טעמים לפני ההגשה.