Asiago גבינה-צ'יק אפונה פסטה סלט עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 78 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן מעגבניות מיובשות, תערובת סלט קלאסית, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, גבינת אסיאגו-סלט פסטה חומוס, ו פסטה עם גבינת אסיאגו ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מילוי סיר 3 ליטר 2/3 מלא מים; חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
להוסיף פסטה. להרתיח בעדינות, חשוף, 12 דקות, ערבוב מדי פעם; לנקז. יש לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
3
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב תיבול לערבב מנות, עגבניות מיובשות ושמן, מים, פלפל שחור פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את המרכיבים הנותרים; מערבבים פסטה מבושלת. מקררים לפחות 1 שעה כדי לערבב טעמים.