קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה לחג שבע שכבות

סלט פסטה לחג שבע שכבות
סלט פסטה עם שבע שכבות עשוי להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. אם יש לך סוכר, ברוקולי פלורט, פסטה farfalle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו 7 סלט פסטה שכבה, סלט פסטה עם שבע שכבות, ו סלט פסטה 7 שכבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מניחים ברוקולי במים רותחים. מכסים ומבשלים 1 דקה; ניקוז. מיד לשטוף עם מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
בעוד פסטה מתבשלת, עגבניות שכבה, ברוקולי, פלפל ובצל בקערה מנה 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה בינונית, מערבבים מיונז, יוגורט, סוכר ואבקת קארי. מערבבים בפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שכבת פסטה באופן שווה על פני בצל בקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מפזרים גבינה. למעלה עם חתיכות בייקון ופטרוזיליה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות לפני ההגשה אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקירוטב טריאקי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'