סלט פסטה לטינית
סלט פסטה לטינית שמנת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, אפונה, קווסו בלנקו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט עוף לטיני, כרוב לטיני וסלט תירס, ו סלט קינואה לטיני צ'יפוטלה עם אבוקדו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה, מערבבים עם כף עץ, ומבשלים עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות.
מסננים, מניחים בקערה גדולה ומניחים בצד.
בעוד הפסטה מבשלת, מערבבים את החלב המאודה, שמן, פטה, כוסברה, מיץ ליים וקצת מלח ופלפל בבלנדר. מחית עד ההלבשה הוא חלק וקרם.
מניחים את הפסטה סחוטה בקערה גדולה.
מוסיפים את החזיר, פלפלים, אפונה, בצל, ג ' יקמה וזיתים.
יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים אותו בעדינות לסלט. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות לפני ההגשה.