סלט פסטה לימון, שום ואספרגוס קפרזה חם
לימון, שום, ואספרגוס חם סלט פסטה קפרזה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 431 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו אספרגוס, עגבנייה צוענית, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פסטה שום לימון אספרגוס, סלט פסטה עם לימון ברוקולי חם, ו סלט פסטה לימון אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, על 11 דקות; לנקז.
מניחים אספרגוס לסיר, מוסיפים קצת מים, ומניחים מעל חום בינוני; מכסים את המחבת ולתת אדים אספרגוס עד ירוק בהיר ומכרז, 3 עד 4 דקות.
מחממים שמן זית עם חמאה ומיץ לימון בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה עד שהחמאה נמסה; מבשלים ומערבבים שאלוט בתערובת שמן וחמאה חמה עד שהיא מתחילה להתרכך, 1 עד 2 דקות. מערבבים שום לתוך תערובת שאלוט ומבשלים עד שאלות ושום אטומים, 3 דקות יותר. מערבבים אספרגוס ועוף לתערובת; לבשל עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
לזרוק פסטה עם עוף וירקות לשלב; מערבבים עגבניות ובזיליקום לסלט ומגישים חמים.