סלט פסטה לימון של נילי
סלט פסטה לימון של נילי דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . 338 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שן שום, פלפל, מיץ לימון ופסטה עם חולץ פקקים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 98% . סלט פסטה לימון של נילי , סלט פסטה ברביקיו של נילי ופסטת אלפרדו של נילי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים ושוטפים. לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול נוסף של מי מלח רותחים, מוסיפים את האספרגוס ומלבינים עד שהם ירוקים בוהקים ומתרככים מעט, כ-3 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת או עכביש ומזעזעים במים קרים קפואים.
מוציאים מהמים ומייבשים היטב.
חותכים את קצוות האספרגוס וחותכים לחתיכות בגודל ביס על ההטיה.
טורפים יחד את החרדל, השום, מיץ הלימון ושמן הזית בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
שלבו את האספרגוס והפסטה השמורים בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את העגבניות, השמיר, האפונה, הפטה ורוטב החרדל. לזרוק עם מלקחיים כדי לצפות היטב את הסלט. טועמים ומוסיפים עוד מלח ופלפל, אם צריך.