קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

סלט פסטה עוף איטלקי

סלט פסטה עוף איטלקי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלך, סלט פסטה עוף איטלקי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-12 גרם שומן. תמורת 1.48$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 6. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, זיתי ניקואז, עוף רוטיסרי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט פסטה איטלקי, סלט פסטה איטלקי וסלט פסטה משנה איטלקי.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום חתוך לקוביות (בערך 1/2 קטן)בצל אדום חתוך לקוביות (בערך 1/2 קטן)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים (בערך 1 שלמים)1/2 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים (בערך 1 שלמים)
3
מוסיפים את המקרונים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים (בערך 1 שלמים)2 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים (בערך 1 שלמים)
4
מסננים במסננת, שוטפים במים קרים ומנערים עד לייבוש מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מעבירים את הפסטה לקערת ערבוב גדולה, מזלפים עליה 2 כפות שמן זית ומערבבים היטב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את העוף, המלפפון, העגבניות, הזיתים, הפלפלים, הסלמי, הבצל והפטרוזיליה. מתבלים במלח ומערבבים היטב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
בקערה קטנה, טורפים יחד את החומץ ו-1/2 כוס שמן זית הנותר; יוצקים אותו על הסלט ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. לקבלת הטעם הטוב ביותר, הניחו לסלט לעמוד בטמפרטורת החדר כ-30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.