סלט פסטה עם חצילים, קישואים וסקווש
סלט פסטה עם חצילים, קישואים ודלעת עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סקווש, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. מתכונים דומים: סלט פסטה עם חצילים, קישואים וסקווש, קישואים בגריל, חצילים עם לימון וסלט פסטה פורטר, ו סלט פסטה ירקות קלויים עם חצילים, קישואים וגבינת פטה.
הוראות
מחממים ברוילר או מכינים אש פחם בינונית-חמה. הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
חותכים חצילים לשניים לאורכם ומניחים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית צלייה או חותכים את הצד כלפי מעלה על סורגים משומנים. צולים או צולים עד שהעור מקומט וקשה, בערך 15 דקות.
מעבירים לקערה גדולה ומכסים בניילון. מניחים בצד לאדים למשך 10 עד 15 דקות.
מעבירים למשטח עבודה בזהירות לגרד את הבשר, להשליך את העור. (החציל יהיה חם, אז השתמשו במגבת מטבח כדי להחזיק קצה אחד בזמן שאתם מגרדים בשר בעזרת כף גדולה.)
מוסיפים קישואים ודלעת צהובה למים רותחים ומחזירים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד שהם רכים. השתמש בכף מחוררת להסרה, העבר למסננת ורץ מתחת למים קרים.
מסננים על מגבות נייר ומייבשים. שמור על מים ברתיחה מלאה.
מוסיפים פסטה למים רותחים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, 10 עד 12 דקות, תלוי בהוראות החבילה.
מסננים ורצים מתחת למים קרים. לנער מסננת כדי להסיר מים רבים ככל האפשר, ומניחים פסטה בקערה גדולה.
מוסיפים שמן, חומץ, חצילים, קישואים ודלעת. מערבבים בזיליקום; זורקים היטב ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.