סלט פסטה קיץ II
מתכונים דומים: על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, סלט פסטה קיץ, ו סלט הפסטה הגדול בקיץ.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה rotini ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים.
בקערה משלבים פסטה מבושלת, פלפל אדום, קישואים, בצל, זיתים, לבבות ארטישוק, ברוקולי, סלמי, פפרוני וגבינת מוצרלה. לזרוק עד מעורב היטב.
יוצקים על כוס אחת של ההלבשה ומערבבים היטב. מגניב במקרר עד מוכן לשרת.
כאשר מוכן לאכול, לזרוק עם נשאר כוס אחת של רוטב, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח, פלפל ושום.
מרכיבים
170פלפל האבנרו
לבבות ארטישוק, מנוקזים57פלפל האבנרו
1/2 כוס תירס קפוא (מופשר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ברוקולי קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהם
פטרוזיליה טרייה קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום, קצוץ227פלפל האבנרו
גבינת מוצרלה, חתוכה לרצועות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת פרמזן מגוררת227פלפל האבנרו
פפרוני, כל חתיכה חתוכה ל-4.1
פלפל אדום, קצוץ1קטן
בצל אדום, קצוץ454פלפל האבנרו
rotini / corkscrew pasta4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רוטב סלט בסגנון איטלקי, מחולק227פלפל האבנרו
סלאמי, חתוך לרצועות10קצת קישואים קצוצים
מלח ופלפל לפי הטעם1
עגבניות, לרבעים1קטן
קישואים, פרוס