סלט פסטה קיץ II
מתכונים דומים: על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, סלט פסטה קיץ, ו סלט הפסטה הגדול בקיץ.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה rotini ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים.
בקערה משלבים פסטה מבושלת, פלפל אדום, קישואים, בצל, זיתים, לבבות ארטישוק, ברוקולי, סלמי, פפרוני וגבינת מוצרלה. לזרוק עד מעורב היטב.
יוצקים על כוס אחת של ההלבשה ומערבבים היטב. מגניב במקרר עד מוכן לשרת.
כאשר מוכן לאכול, לזרוק עם נשאר כוס אחת של רוטב, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח, פלפל ושום.
מרכיבים
170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'
לבבות ארטישוק, מנוקזים57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'
1/2 כוס תירס קפוא (מופשר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ברוקולי קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס
פטרוזיליה טרייה קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום, קצוץ227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'
גבינת מוצרלה, חתוכה לרצועות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת פרמזן מגוררת227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'
פפרוני, כל חתיכה חתוכה ל-4.1
פלפל אדום, קצוץ1קטן
בצל אדום, קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'
rotini / corkscrew pasta4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רוטב סלט בסגנון איטלקי, מחולק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'
סלאמי, חתוך לרצועות10שרימפס וורידים
מלח ופלפל לפי הטעם1
עגבניות, לרבעים1קטן
קישואים, פרוס