סלט פרימוורה פסטה קר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה קר Primavera. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 577 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פסטה רוטיני, חצאי עגבניות שרי, תערובת רוטב ותבלינים לסלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, סלט פסטה פרימוורה, ו סלט פסטה פרימוורה.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. לשטוף עם מים קרים לנקז היטב.
בקערה קטנה לטאטא את השמן יחד עם תערובת תיבול עד emulsified. בקערה גדולה, לשלב את הפסטה עם שאר החומרים.
יוצקים את הרוטב על הפסטה ולזרוק עד מצופה היטב. צמרמורת מכוסה לפחות 1 שעה לפני ההגשה.