סלט פריסה עם כבדי עוף מוקפצים וקרוטונים
סלט פריסה עם כבדי עוף מוקפצים וקרוטונים הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 245 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שמן אגוז, ביצים מבושלות קשה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן אגוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון אגוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פריסה עם כבדי ברווז, סלט פריסה עם מתכון כבדי ברווז, ו כבד עוף מוקפץ.
הוראות
לשפשף את טוסט בגט חם משני הצדדים עם שן שום. מחסנית הפרוסות ולחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
בקערת סלט, לשלב את החומץ עם שמנים קנולה אגוזי לוז. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון ב 2 קבוצות מעל חום מתון עד פריך, על 5 דקות לכל אצווה.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר.
מוסיפים את כבדי העוף למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני עד להשחמה מבחוץ אבל עדיין ורוד בפנים, כ 4 דקות. להחזיר את הבייקון למחבת לחמם אותו מחדש.
מוסיף את frise, קרוטונים וצנוניות לקערת הסלט ולזרוק למעיל עם הרוטב. מעל הסלט עם בייקון וכבדי עוף, מקשטים עם הביצים ומגישים.