סלט פריסה עם לארדונים
סלט פריסה עם לארדונים הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, ביצים, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, ו Frisee Aux Lardons (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל חצי בייקון על חום מתון עד רק פריך, 4 עד 5 דקות.
מעבירים את הבייקון לקערה וחוזרים עם הבייקון שנותר.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון לתוך כוס מדידה קטנה כוס.
מחממים את שומן הבייקון במחבת.
מוסיפים את באגט חתוך ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כמה פעמים, עד פריך, על 4 דקות.
להעביר את קרוטונים לצלחת להתקרר. לזרוק בקערה עם הבייקון.
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה.
מוסיפים את חומץ היין הלבן. לשבור 1 של הביצים לתוך כוס קטנה ולהחליק את הביצה לתוך המים. חזור עם עוד 3 ביצים. מבשלים מעל חום מתון עד הלבנים הם המשרד החלמונים רכים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים עלומות מגש גדול מצופה מגבות נייר. חזור עם הביצים הנותרות. שמור את המים הלא חוקיים בבעירה נמוכה.
מדוד את שומן הבייקון השמור למחבת גדולה.
הוסף מספיק שמן בוטנים שווה 1/3 כוס.
מוסיפים את שאלוט, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
להקציף בחומץ היין האדום ולהסיר את הרוטב מהחום.
להחזיר את הביצים עלומות למים רותחים לחמם במשך 30 עד 40 שניות. להביא את הרוטב בחזרה לרתיחה על אש נמוכה.
מוסיף את frise בייקון קרוטונים בקערה, להוסיף את הרוטב החם ולזרוק היטב. מתבלים במלח ופלפל. תלולית את הסלט בקערות הגשה או על צלחות ומעל כל אחד עם ביצה עלומה.
הפוך קדימה: הביצים ניתן לצוד עד 2 שעות קדימה. להכניס למקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני reheating.
מניחים בסיר של מים רותחים במשך 30 עד 40 שניות, לנקז, לטפוח יבש לשרת.
המלצת יין: אדום יבש אך פירותי עם חומציות טובה ואדמומיות קלה, כגון בוז ' ולה-כפרים, יכול לאזן את הטעמים בסלט זה. שתי אפשרויות טובות: לואי ג 'דוט (Louis Jadot) ב-1999 ותווית הפרחים ז' ורז ' דובוף (Georges Duboeueuf) ב-1999.