סלט צדפות צרוב עם צ'יפס פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט צדפות צרוב עם צ'יפס פרושוטו. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סלט ירקות, שמן זית, חומץ סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט צדפות צרוב, צדפה, פרושוטו, סלט Mâche, ו סלט רומיין עם צ'יפס פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כף שמן, חומץ סיידר, שאלוט טחון, חרדל דיז ' ון בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים ירקות סלט, עגבניות שרי חצויות, מלפפון לקערה; לזרוק בעדינות למעיל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף פרושוטו פרוס למחבת; לבשל 3 דקות או עד prosciutto הוא פריך; קוצצים גס. צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר; מפזרים פלפל שחור טחון טרי ומלח כשר.
מוסיפים 2 כפיות שמן זית למחבת; מערבולת למחבת המעיל.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מניחים 4 צדפות ותערובת סלט 2/3 כוס על כל אחד 4 צלחות; מפזרים פרושוטו.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.