קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות50
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קבב עוף

סלט קבב עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט קבב עוף. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 607 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. אם יש לכם עלי דפנה, מלח ופלפל כשרים, parmigiano-reggiano, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. נסו סלט קבב עוף בגריל ואפרסק, קבב עוף עם סלט גזר וצימוקים ורוטב יוגורט יווני (צזיקי), ו קבב שיש עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 4 שיפודים גדולים באורך רגל, מתכת או במבוק עבה עבודה הטובה ביותר, ספוג במים במשך חצי שעה אם באמצעות במבוק או עץ.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
2
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
פרוס עוף דק, לחתוך את באגט לתוך סיבובים 1/2 אינץ', ולחתוך את הנקניק קישורים עד לחתיכות, חתכים לסירוגין בזוויות 45 מעלות לצורות משולשות נחמד.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
בגטבגט
עוף שלםעוף שלם
4
עכשיו תכין את הקבב. קח את שיפודים 1 בכל פעם ולהתחיל להשחיל את הרכיבים לסירוגין. התחל עם חתיכת לחם, ואז עוף, עלה דפנה, נקניק, ולחם; חזור על זה 3 פעמים כדי למלא את שיפודים, מסתיים עם לחם.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עוף שלםעוף שלם
נקניקנקניק
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
5
להניח את הקבב מוכן על הלוח שלך טפטוף בנדיבות עם שמן זית כתית. לסחוט את מיץ לימון בכל רחבי ומתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מיץ לימוןמיץ לימון
מלחמלח
6
מניחים את הקבב מוכן על הגריל שחומם מראש ומבשלים כ 7 עד 10 דקות לכל צד, או עד מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
בעוד קבב הם צלייה אתה יכול להכין את הסלט. בבלנדר לשלב את אנשובי, שום, מיץ לימון, חלמונים ופרמזן מגוררת. דופק כמה פעמים לשלב, ולאחר מכן להוסיף את המים להתמזג שוב. עם המנוע פועל, בהדרגה לשפוך את השמן דרך צינור ההזנה ולהמשיך להתמזג עד emulsified. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מיץ לימוןמיץ לימון
אנשוביאנשובי
חלמון ביצהחלמון ביצה
פרמזןפרמזן
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
בקערת ערבוב גדולה מוסיפים את הרומיין הקצוץ. כאשר הקבבים נעשים, להסיר מהתנור ולהחליק את רכיבי הקבב מעל שיפודים ישירות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
שיפודיםשיפודים
תנורתנור
9
להוסיף קצת רוטב בעדינות לזרוק לשלב.
10
לצלחת, מקשטים עם עלי פטרוזיליה, פרמזן מגולח ופלחי לימון טריים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
טריז לימוןטריז לימון
פרמזןפרמזן