סלט קפרזה אפוי
צריך מנה עיקרית צמחונית? סלט קפרזה אפוי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, עלי בזיליקום, מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. מתכונים דומים: סלט קפרזה אפוי עם עגבניות ומוצרלה, אינסלטה קפרזה כל אמריקה (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי), ו קפרזה אפויה ריגטוני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מסדרים את לחם הבגט הפרוס על תבנית עם נייר אפייה.
מברישים במעט משמן הזית ומפזרים מלח.
אופים עד שהלחם זהוב חיוור ופריך, כ -5 דקות.
מוציאים מהתנור. מעל כל פרוסת לחם פרוסת עגבנייה ומפזרים מלח ופלפל. מעל כל פרוסת עגבנייה פרוסת מוצרלה ומפזרים מלח. מחזירים את תבנית האפייה לתנור עד שהגבינה והעגבנייה מתחממים, כ -5 דקות.
מסדרים את הטוסטים על מגש הגשה. למעלה כל טוסט עם עלה בזיליקום. בעזרת המברשת מזלפים את יתרת שמן הזית מעל הבזיליקום.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים.