קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קפרזה עם רוטב מנגו קלוי

סלט קפרזה עם רוטב מנגו קלוי
אם יש לכם שמן זית, גפן-עגבניות בשלות, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד צוף אגבה אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם סופת בלילת שוקולד בראוני כקינוח. מתכונים דומים: סלט קפרזה עם רוטב מנגו קלוי, עגבניות קפרזה קלויות עם רוטב בזיליקום, ו סלט קפרזה עם רוטב בלסמי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עטפו את המנגו בנייר אלומיניום והניחו על תבנית אפייה מרופדת בקלף. צולה אותו במשך 1 שעה, מסתובב באמצע. המנגו צריך להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
הסר את נייר הכסף ולתת לו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
כאשר המנגו הוא מגניב מספיק כדי להתמודד עם הידיים שלך, לחתוך את הלחיים ולגרוף את הבשר למעבד מזון קטן או בלנדר. חזור עם המנגו שנותר, גורף כמה שיותר בשר ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים את כוסברה טחון, זנגביל, צ ' ילה, כמון, חומץ, שמן זית וצוף אגבה. תערובת עד חלקה ולהוסיף קצת מים אם ההלבשה עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אגבהאגבה
שמן זיתשמן זית
כוסברהכוסברה
חומץחומץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
כמוןכמון
מיםמים
6
מסדרים את העגבניות ואת המוצרלה על מגש ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
עגבנייהעגבנייה
7
טפטוף עם כמה כפות של רוטב מנגו וקצת שמן זית נוסף. למעלה עם כוסברה טרייה קרועה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
שמן זיתשמן זית
מנגומנגו