סלט קפרזה עם רוטב מנגו קלוי
אם יש לכם שמן זית, גפן-עגבניות בשלות, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד צוף אגבה אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם סופת בלילת שוקולד בראוני כקינוח. מתכונים דומים: סלט קפרזה עם רוטב מנגו קלוי, עגבניות קפרזה קלויות עם רוטב בזיליקום, ו סלט קפרזה עם רוטב בלסמי.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
עטפו את המנגו בנייר אלומיניום והניחו על תבנית אפייה מרופדת בקלף. צולה אותו במשך 1 שעה, מסתובב באמצע. המנגו צריך להיות רך.
הסר את נייר הכסף ולתת לו להתקרר.
כאשר המנגו הוא מגניב מספיק כדי להתמודד עם הידיים שלך, לחתוך את הלחיים ולגרוף את הבשר למעבד מזון קטן או בלנדר. חזור עם המנגו שנותר, גורף כמה שיותר בשר ככל האפשר.
מוסיפים את כוסברה טחון, זנגביל, צ ' ילה, כמון, חומץ, שמן זית וצוף אגבה. תערובת עד חלקה ולהוסיף קצת מים אם ההלבשה עבה מדי.
מסדרים את העגבניות ואת המוצרלה על מגש ומתבלים אותם במלח ופלפל.
טפטוף עם כמה כפות של רוטב מנגו וקצת שמן זית נוסף. למעלה עם כוסברה טרייה קרועה ומגישים.