סלט קצוץ ים תיכוני עם עגבניות, פלפלים, פטה ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל סלט קצוץ ים תיכוני עם עגבניות, פלפלים, פטה, בזיליקום. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 198 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוף קצוץ סלט ים תיכוני עם ויניגרט פטה, סלט קצוץ בהשראה ים תיכונית עם שרימפס וגבינת פטה, ו סלט קצוץ עוף ים תיכוני עם רוטב שמיר פטה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל בקערה קטנה ומכסים במים קרים. תניח בצד.
לשלב עגבניות ופלפלים במסננת להגדיר מעל קערה ועונה עם 1/2 כפית מלח כשר וכמה פלפל שחור טוחן. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. אתה צריך בסופו של דבר עם כ 2 כפות מיץ בקערה. אם מיץ עודף נאסף, להשליך את כל אבל 2 כפות.
מוסיפים חרדל וחומץ למיצי ירקות. לאט לאט להקציף בשמן זית.
מוסיפים עגבניות, פלפלים, גבינה, בצל סחוט ובזיליקום לקערה וזורקים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.