סלט קצף ים
סלט קצף הים נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 64 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, ג'לי ליים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, מרגריטה עם קדילאק קצף ומלח ים, ו מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, חום 1 כוס שמורות מיץ אגס לרתיחה.
יוצקים מעל ג ' לטין סיד בקערה קטנה; מערבבים עד מומס. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם חלב עד חלקה. להתמזג בתערובת ג ' לטין. הצינה במקרר עד מעובה חלקית, כ -20 עד 30 דקות.
בקערה קטנה, מחית אגסים עד חלקה. מקפלים אגסים מוקצף ציפוי לתוך תערובת ג ' לטין.
יוצקים לתוך תבנית. צמרמורת עד סט, על 2-3 שעות.
לטבול עובש במים חמים במשך כ 5 שניות. הפוך על צלחת הגשה