קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט רומיין נבול עם אגסים קלויים, טלג'יו ואגוזי לוז

סלט רומיין נבול עם אגסים קלויים, טלג'יו ואגוזי לוז
סלט רומיין נבול עם אגסים קלויים, טאלג'יו ואגוזי לוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 413 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגסים בוסק, חומץ שמפניה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו פירה רוטבגה עם אגסים קלויים ואגוזי לוז, סלט רימונים תרד עם אגסים ואגוזי לוז, ו סלט תרד לתינוקות עם אגסים, בצל סגול, חמוציות ואגוזי לוז קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
זורקים את האגסים עם שמן זית וצולים 30 דקות. הופכים את האגסים באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
צולים את אגוזי הלוז עם האגסים במשך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
מוציאים מהתנור וקוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מניחים את הטלג ' יו בכלי או בתבנית חסינת חום וזורקים לתנור למשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים את הצד השטוח של מחבת הגריל לחום בינוני-גבוה. אם אין לכם מחבת גריל ומשתמשים בגריל רגיל, הניחו נייר כסף על סורגי הגריל. זורקים את רבעי הרומיין בשמן זית ומלח. צולים את הרומיין עד שהוא חרוך ונבול מעט, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים טריז רומיין אחד על כל צלחת. פורסים דק כל חצי אגס ומאווררים מעל טריזי הרומיין. כף מעל מעט טאלג ' יו מומס ומפזרים אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מקציפים יחד את חומץ השמפניה וכוס שמן זית ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מזלפים כל סלט במעט ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
10
מגישים מיד.