קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

סלט רומיין שומשום-שקדים

סלט רומיין שומשום-שקדים
את המתכון לסלט רומיין שומשום-שקדים אפשר להכין כ-25 דקות . מתאים ל-12 מנות. מתאבנים זה מכיל 215 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. תמורת 55 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, בצל ירוק, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 19% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: רומיין מגורר בוויניגרט שומשום קוריאני , רומיין מגורר בוויניגרט שומשום קוריאני ופסטו רומיין עם שומשום, אסיאגו ועגבניות מיובשות .

הוראות

1
במחבת גדולה ממיסים חמאה וסוכר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האטריות, השומשום והשקדים. (לזרוק חבילות תיבול מאטריות או לשמור לשימוש אחר.) מבשלים ומערבבים במשך 6-8 דקות או עד להשחמה; לְהַפְרִישׁ. בקערת סלט גדולה, לזרוק את הרומיין והבצל.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בצנצנת עם מכסה הדוק, משלבים את מרכיבי הרוטב; נער היטב. רגע לפני ההגשה מטפטפים מעל תערובת רומיין; מעל תערובת אטריות. לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה Cakebread Reserve עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
עוגת רזרב שרדונה
עוגת רזרב שרדונה
שרדונה רזרב 2014 מציע ניחוחות רעננים ומפתים של קרם תפוח זהוב ופרי אגסים אסיאתיים, עם תווים של קרם ברולה, וניל ומינרלים. היין עשיר ומלא בחיך חושף ליבה של טעמי תפוח, מלון והדרים מתובלים מרוכזים עמוקים השומרים על עוצמתם לאורך סיומת ארוכה בעלת גוון מינרלי. השרדונה רזרב, המתגאה במאגרים עמוקים של פירות יחד עם איזון מופתי, טעים כעת, אך יתיישן יפה בבקבוק למשך 5-7 שנים נוספות. חבר את היין הזה עם מרק בטטה עם ערמונים וברנדי.