סלט Romanesco עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 139 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אנשובי, עלי פטרוזיליה, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט רומנסקו וכרובית במרינדה, רומנסקו ברוקולי וקנליני שעועית סלט, ו סלט Romanesco & Radicchio חם עם שאלות וינאי מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את ראשי romanesco לרבעים, גבעול לקצה.
מרכיבים שתצטרך
Romanesco
2
חותכים את הליבה הקשה וכל עלים ירוקים חיצוניים.
3
חותכים שוב לאורכו.
4
מניחים לתוך סל ספינת קיטור בסיר עם על סנטימטר של מים.
מניחים את פרוסות הבצל האדום בקערה ומכסים במים. זה ייקח את בצל-y קצה את הבצל, מה שהופך אותו קל יותר לאכול גלם בסלט.3 לרסק את כל ציפורן השום (לא לחתוך, פשוט לרסק עם הצד השטוח של סכין שף) ולמקם בתחתית קערה קטנה.