סלט שכבתי עם רוטב ראנץ חמאה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם חסת תינוקות, אבקת שום, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט שכבות האביב עם אספרגוס ורוטב חמאה, סלט עם רוטב חוות חמאה, ו סלט קרחון עם רוטב חוות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, לטאטא יחד חמאה, מיונז, שמנת חמוצה, חומץ, חרדל, אבקת שום ועירית עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת שום
חלב-חמאה
מיונז
שמנת חמוצה
חרדל
חומץ
עירית
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים אפונה ומרתיחים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה
4
מסננים, להפעיל אפונה מתחת למים קרים לנקז שוב. בקערה בינונית, לזרוק יחד סקווש וקישואים.