קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

סלט שלוש שעועית מסורתי

סלט שלוש שעועית מסורתי
סלט שלוש שעועית מסורתי הוא תוספת ל-6 סועדים. מנה אחת מכילה 203 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 1.22 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שעועית שעועית, פלפל טחון, פלפלי פימנטו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך 8 שעות ו-55 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית לקטואובו וטבעונית . עם ציון ספונקולרי של 64% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: את קרינגל דני מסורתי - מדנמרק , לה פואס ננטז - בריוש מסורתי בטעם רום , וטארט תפוחים מסורתי .

הוראות

1
מערבבים בקערה שעועית ירוקה, שעועית שעווה צהובה, שעועית אדומה, בצל, סלרי, פלפל ירוק ופלפלי פימנטו.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שעועית שעווה צהובהשעועית שעווה צהובה
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
ערבבו חומץ, שמן, סוכר, מלח ופלפל בסיר; הביאו לרתיחה. בשלו וערבבו עד להמסת הסוכר, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
הוציאו את הסיר מהכיריים ויוצקים את הרוטב על תערובת השעועית; מערבבים היטב לציפוי. מקררים עד שיתמזגו הטעמים, בין 8 שעות ללילה.
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה