סלט שעועית ירוקה, בצל אדום ותפוחי אדמה חדשים בגריל עם ויניגרט רוזמרין
סלט שעועית ירוקה, בצל סגול ותפוחי אדמה חדשים בגריל עם ויניגרט רוזמרין הוא תוספת ל-4 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 19 גרם שומן , וסך הכל 285 קלוריות . תמורת 1.98 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש שמן זית, חומץ יין לבן, מלח ופלפל ובצל. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-5 דקות . זה יהיה להיט באירוע ה-4 ביולי שלכם. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית לקטו-אובו, ודיאטה של 30 מלא . עם ציון ספונקולרי של 69% , מנה זו טובה. מתכונים דומים: סלט שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עם ויניגרט דיז'ון , פוקצ'ה רוזמרין ובצל סגול , וצ'ילי שעועית אדומה ניו מקסיקני .
הוראות
מניחים את החומץ והרוזמרין בבלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מסננים לקערה. מחממים גריל מראש. מערבבים את תפוחי האדמה בקערה גדולה עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עם הקליפה כלפי מטה עד להזהבה, הופכים וממשיכים לצלות עד לבישול מלא.
מניחים בקערה גדולה ומיד מערבבים עם רבע כוס ויניגרט. בינתיים, מרתיחים סיר גדול של מים מומלחים ומוסיפים את האריקו ורטו. מבשלים במשך 2 דקות, ומיד מטבלים בקערה עם מי קרח.
מוסיפים את האריקוט ורטו והבצל האדום לתפוחי האדמה ומזלפים את יתרת רוטב הוויניגרט. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.