קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט שעועית של בוב

סלט שעועית של בוב
צריכים תוספת ללא גלוטן ? סלט שעועית של בוב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 20 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם גבינת פטה, מלח, חומץ יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . עם ציון של 64% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: Copycat Bob Evan's Cobb Salad , סלט דגנים מקסיקלי וגיוון של Bob's Red Mill , וסלט קיץ טונה תפוחים מרענן של Bob Safford .

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק פלפל אדום, בצל וארטישוק יחד עם כליות, פינטו ושעועית גרבנזו. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 בצל בינוני, קצוץ1/3 בצל בינוני, קצוץ
1/8 כוס חומץ לבן או חומץ יין לבן1/8 כוס חומץ לבן או חומץ יין לבן
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה נפרדת מקציפים מלח וסוכר עם חומץ לבן ובלסמי עד להמסה מלאה. להקציף לאט שמן זית. מתקנים תיבול לפי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את הרוטב על תערובת השעועית, ומערבבים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה.
4
הגש צונן.