סלט שף צמחוני
סלט שף צמחוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 378 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פטריות, גרעיני חמניות קלויים, גבינת צ'דר חדה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו מנה בהשראת שף, איכות חברתית: דלעת ממולאת שעורה צמחונית, מרוץ השף: השף לפגוש רובין, היא לא שום פעמון הדרומי, ו מרוץ שף: לפגוש סטן, ילד המתופף הפך שף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.זורקים את הפטריות עם 2 כפות שמן זית, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם על תבנית עם נייר אפייה. צולים עד שהם רכים וזהובים, בערך 12 דקות. בינתיים שמים את הביצים בסיר ומכסים במים קרים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים את שעועית השעווה ומסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות.
מסננים ואז שוטפים את הביצים והשעועית מתחת למים קרים. מקלפים ורבע את הביצים; מניחים בצד. זורקים את השעועית עם 1 כפית חומץ וקורט כל אחד ממלח ופלפל בקערה בינונית.
שלב שליש מהפטריות, הטופו שנותר, 3 כפות חומץ ו -1 כף שמן זית, היוגורט, 3/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון ופירה. זורקים עם הירוקים; מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות. למעלה עם שאר הפטריות והטופו, הביצים, השעועית, הסלק, הגבינה וגרעיני החמניות.