סלט שקדי מנדרינה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 111 קלוריות . המתכון הזה משרת 8. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, חומץ יין אדום, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 73 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט שקדים מנדרינה , סלט מנדרינה שקדים וסלט שקדים ומנדרינה תפוזים .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את חסה רומנית, התפוזים והבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
חזה הודו רוטיסרי
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
2
מחממים 2 כפות סוכר עם השקדים בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בזמן שהסוכר מתחיל להמיס ולצפות שקדים. מערבבים כל הזמן עד שהשקדים חומים בהיר. הופכים על צלחת, ומצננים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
פפרוני, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
3
מערבבים חומץ יין אדום, שמן זית, כף אחת סוכר, פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור בצנצנת עם מכסה הדוק. מנערים בחוזקה עד שהסוכר נמס.
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה Dutton-Goldfield Dutton Ranch עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-43 דולר לבקבוק.
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 הייתה עוד עונת גידול כוכבת בעמק הנהר הרוסי; אביב חם, מזג אוויר נהדר של פריחה, ועונת הבשלה מתונה ארוכה. הבלוקים שלנו עבור תערובת Dutton Ranch נקצרו בין ה-9 בספטמבר ל-11 באוקטובר; הפרי היה נקי ובשלה להפליא, ונתן לנו יינות עם עמוד השדרה החומצי וטעמי פרי הדר ופירות אבן שאנחנו כל כך אוהבים מהשכונה שלנו. היין הזה הוא על רעננות ואיזון: באף הוא מוביל עם תווים לימון מאייר, אגס ומינרלים, עם גוון טרופי וג'ינג'ר. בפה, העסיסיות של העונה הזו מאוזנת על ידי חומציות מוצקה וליבת פרי מתפתחת שגורמת לך לחזור. כדור חמצמץ לימון, אגס בשל ומגע של תפוח ירוק ממלאים את פרופיל הפרי, בעוד המינרליות הפלדה והשמנת המתוקה מוסיפים מורכבות שאנחנו אוהבים ביין הזה. אלכוהול מתון והחומציות העסיסית המיוחדת של גרין ואלי מקלים על גימור ההדר/ג'ינג'ר הרענן והמתמשך. זהו יין שמתפתח בכוס ויתגמל בקלות 5 שנים של יישון במרתף, אבל שניהם יהוו אתגר עם הפיתוי המיידי שלו.