סלט שרימפס ואבוקדו עם ויניגרט אשכוליות
סלט שרימפס ואבוקדו עם ויניגרט אשכוליות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, אשכולית, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה די טוב. נסו סלט שרימפס ואבוקדו עם ויניגרט אשכוליות, סלט אבוקדו ואשכוליות עם ויניגרט Panca Aji, ו סלט אשכוליות אבוקדו עם ויניגרט בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד מרכיבים ויניגרט עם מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים את הקליפה, כולל כל הדורית הלבנה, מפירות עם סכין חיתוך חדה וחותכים מקטעים ללא ממברנות. חצי ממקטעי אשכוליות מספיק כדי למדוד 1 1/2 כוסות (שמור את כל הקטעים הנותרים לשימוש אחר).
קוצצים גס אגוזי לוז. להמס חמאה ב מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון עד קצף שוככת, ואז לבשל אגוזי לוז עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב, עד גוון כהה יותר, על 5 דקות.
מעביר אגוזים מגבות נייר למחבת מגניב, הזמנת.
אבוקדו רבעון אורך, ואז בור וקליפה.
חותכים לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
טפטוף עם מיץ ליים ועונה עם מלח ופלפל.
פט שרימפס יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שרימפס מטוגנים, הופכים אותם, עד זהב ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות.
לזרוק יחד תרד, חצי מקטעי אשכוליות, וחצי ויניגרט עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מסדרים אבוקדו ואשכולית שנותרה על 4 צלחות העליון עם שרימפס, סלט, ונבטים. כפית הנותרים ויניגרט על סלט ומפזרים אגוזים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.