קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

סלט שרימפס ומלפפון במרינדה

סלט שרימפס ומלפפון במרינדה
סלט שרימפס ומלפפון במרינדה נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 289 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שיני שום, פלפל גרוס גס, מלפפון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. נסו שרימפס קייג'ון וסלט מלפפונים במרינדה, סלט מלפפונים במרינדה מקדימה עם צנוניות, שמיר ושרימפס, ו שרימפס במרינדה עם אטריות מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 2 ליטר מים לרתיחה; מוסיפים שרימפס ומבשלים 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מסננים היטב; לשטוף עם מים קרים. קלף ושרימפס דווין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
שלב שרימפס, מלפפון ובצל בקערה גדולה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שלב שמן צמחי ו -7 המרכיבים הבאים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
תן מגניב. מערבבים פנימה צלפים ו -5 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
6
יוצקים מעל תערובת שרימפס; לזרוק. מכסים ומצננים 8 שעות. זה חייב להישמר קר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריגיו
אספרטו פינו גריגיו
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.תכליתי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. ליהנות מצונן היטב.