סלט תירס בגריל עם עגבניות שרי, ארוגולה וריקוטה סלטה
סלט תירס בגריל עם עגבניות שרי, ארוגולה & ריקוטה סלטה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 205 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך ארוגולה, חומץ יין לבן, סלטה ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Orecchiette עם עגבניות שרי, Marjoram, ו Ricotta Salata, סלט ארוגולה עם ריקוטה סלטה, ו סלט שומר, ארוגולה וריקוטה סלטה.
הוראות
מחממים גריל גז בינוני גבוה או להכין אש פחם בינוני חם.
הסר את העלים העבים, החיצוניים של קליפת התירס. לקלף בחזרה את העלים הפנימיים, להיות זהיר להשאיר אותם מצורף קלח.
הסר כמה שיותר משי התירס ככל האפשר ולאחר מכן לקפל את העלים הפנימיים בחזרה על התירס. זה בסדר אם כמה גרעינים להראות דרך פערים בעלים. ברגע שהאש חמה, לשים את התירס על הסורג, לכסות את הגריל, ולבשל, מרפרף לעתים קרובות, עד הקליפה הוא חרוך מאוד וכמה גרעינים הם השחמה ולהרגיש מבושל כאשר נלחץ עם ציפורן, 10 עד 15 דקות. להפריש להתקרר.
מערבבים את שאלוט, שמפניה או חומץ יין לבן, וחומץ שרי בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל ונותנים למקארט 20 דקות.
להקציף בשמן. לטעום ולהתאים את התבלינים; להפריש. בינתיים, לשטוף ולייבש את ארוגולה. שים את זה בקערה, לכסות במגבת נייר לחה, ומקרר. לקלף את התירס ולנגב אותו היטב, לוודא שאין כתמים של קליפה חרוכה או משי תירס נצמדים אליו.
חותכים את הגרעינים את קלח ולשים אותם בקערת סלט גדולה.
חותכים כל עגבניית דובדבן לשניים מגזע לקצה ומניחים בצד (dont להכניס למקרר).
יוצקים חלק מהויניגרט על התירס וזורקים היטב. לזרוק בעדינות את ארוגולה ועגבניות, טפטוף עם ויניגרט הנותרים, ואת העונה עם קצת מלח ופלפל. להתפורר סלטה ריקוטה על הסלט ומגישים.
בהתבסס על שמונה מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות