סלט תירס ואבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תירס וסלט אבוקדו. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך אבוקדו, בייקון, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו שרימפס, תירס & סלט פסטה אבוקדו קליפורני & טיול אבוקדו יכול, סלט תירס ואבוקדו גולמי, ו סלט תירס אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בייקון מטגן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב את החסה, פלפל אדום, בצל ירוק ותירס, ומערבבים יחד. בזהירות לערבב את אבוקדו קוביות.
בקערה קטנה נפרדת, מקציפים יחד את היין האדום ואת רוטב החומץ, את רוטב הגבינה הכחולה, ואת הדבש.
יוצקים את תערובת הרוטב על הסלט וזורקים.
הוסף בייקון רק לפני ההגשה כדי לשמור אותו פריך.