סלט תירס קפרזה
סלט תירס קפרזה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 405 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך 6 אוזניים של תירס, מלח כשר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Insalata caprese all ' americana (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי), סלט קפרזה הטוב ביותר (בתוספת בר סלט קפרזה DIY), ו סלט קפרזה מלפפון (או סלט פסטה).
הוראות
גריל התירס: להכין את הגריל שלך לחום גבוה, ישיר.
מניחים את קלחי התירס עדיין בקליפות שלהם ישירות על הגריל. לבשל במשך 15 דקות בערך, פונה כל כמה דקות, כך הקליפות לקבל חרוך לחלוטין. התירס יצמיח אדים בקליפות. אין צורך להשרות את התירס במים תחילה אם התירס טרי.
אם אתה רוצה קצת חרוך על התירס עצמו, להסיר כמה קליפות תירס החיצוני הראשון, כך יש פחות שכבת מגן סביב התירס.
לאחר הקליפות הם חרוך לחלוטין, להסיר מן הגריל ולתת מגניב במשך כמה דקות. ואז להסיר את הקליפות ומשי.
כדי להסיר את התירס מן הקלח, לעמוד זקוף קלח shucked במחבת אפייה רדודה או צלחת מעוטרת. החזק את קלח יציב ביד אחת, ועם היד השנייה להשתמש בסכין חדה לעשות משיכות כלפי מטה על קלח, להפריד את הגרעינים מן קלח.
לחלופין, אם יש לך גרעיני תירס קפואים, אתה יכול להשתמש בהם עבור סלט זה (4 כוסות). רק לחמם מחבת ברזל יצוק גדול על חום בינוני עד גבוה. שים שכבה של תירס קפוא ישירות על המחבת, לא להפשיר ראשון. ברגע שהתירס ישחה בצד אחד, מערבבים ולתת את התירס חום עוד קצת. ואז להסיר מגניב.
הפוך את הרוטב: בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן זית, חומץ, מלח, ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
הוספת סוכר תהיה תלויה כמה מתוק תירס או עגבניות שלך, אז ייתכן שתרצה לעכב סוכר עד הסוף ולהוסיף טעם.
לזרוק יחד את התירס, עגבניות, בצל ירוק, גבינה, רוטב: בקערה גדולה, לזרוק יחד את התירס, עגבניות, בצל ירוק, מוצרלה, ואת ההלבשה. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מוסיפים בזיליקום: ממש לפני ההגשה, מערבבים את בזיליקום פרוס טרי.