קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

סלט תפוזים ואבוקדו

סלט תפוזים ואבוקדו
סלט תפוז ואבוקדו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 62 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לך לחנות ותביא פלפל, חומץ יין, רוטב פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט אבוקדו וכתום עם רוטב כתום-ג'ינג'ר, סלט תפוזים ואבוקדו, ו סלט תפוז אבוקדו.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה, לזרוק בעדינות לערבב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את הסוכר ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים על סלט; לזרוק בעדינות מעיל.