סלט תפוח בטטה
סלט תפוח בטטה דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 114 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 32. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נתחי אננס, אגוזי מלך, שוט נס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תפוח בטטה, סלט בטטה ותפוחים, ו סלט בטטה, סלרי ותפוחים.
הוראות
בקערה גדולה זורקים בעדינות את ששת המרכיבים הראשונים.
שלב ציפוי מוקצף ושוט נס; מקפלים לתערובת פירות. מכסים ומצננים לפחות 1 שעה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פרג סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה]()
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווים צעירים של לימון ויערה מרובדים על מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מהבשלות הפרי, מזדקנת על שקעי שמרים מעורבבים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.