סלט תפוח-גורגונזולה אנדיב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו סלט אנדיב תפוח-גורגונזול. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, ומתכון ראשוני מגיש 10 ומחירו 1.54$ למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 229 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תפוחים, גבינת גורגונזולה, שמנת כבדה ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון ספונקולרי של 57% , המנה הזו מוצקה. סלט רדיקיו ואנדיב עם אגוזי פקאן, תפוחים ומנדרינה , סלט אנדיב קלוי עם פרושוטו, תאנים ופיסטוקים וסלט שרימפס על מתאבנים אנדיב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים שמנת, חומץ, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה תפוחים וגבינה. מקררים, מכוסה, לפחות שעה.
מגישים תערובת תפוחים על אנדיב.