סלט תפוחי אדמה בגריל חלפיניו
אם יש לך חומץ סיידר, תפוחי אדמה חדשים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה חלפיניו, סלט תפוחי אדמה חלפיניו, ו סלט תפוחי אדמה חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: בקערה בינונית, לטאטא יחד חומץ, שמנת חמוצה, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, וכמון. תניח בצד.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מוסיפים שמן זית וזורקים ביסודיות מעיל תפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
ארובה אחת קלה 2/3 מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים על גריל גז לחום גבוה. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים jalapenos בצד חם של הגריל ומבשלים עד חרוך קלות מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
העברה ללוח חיתוך, לתת מגניב, ואז deseed דק לקצוץ jalapenos.
תפוחי אדמה גריל, בצד חתוך למטה, על הצד החם של הגריל עד השחיתו קלות, על 5 דקות. לעבור לצד מגניב של הגריל, לכסות, ולהמשיך לבשל עד סכין קילוף יכול להחליק לתוך תפוחי אדמה ללא התנגדות, 10 עד 15 דקות יותר.
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מוסיפים את הרוטב וזורקים את המעיל ביסודיות.
מוסיפים חלפיניו, בצל ירוק וכוסברה וזורקים שוב כדי להפיץ באופן שווה.