סלט תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט צ'ילה. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו צ'ילי ישן, עגבניות צועניות, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. נסו סלט בטטה בגריל עם ויניגרט צ'ילה-ליים, סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון-ויניגרט בצל ירוק, ו סלט בטטה בגריל עם ויניגרט חרדל דבש (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. מילואים 2 כפות של צ 'ילי Vinaigrette צ' ילי; מילואים הנותרים צ ' ילי לסלט. הפוך ויניגרט צ ' ילה.
מניחים תפוחי אדמה בסל גריל (ווק גריל).
טפטוף בשמן; מפזרים מלח. שייק סל לערבב ולהפוך תפוחי אדמה.
מכסים וגריל תפוחי אדמה 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 25 עד 30 דקות, טלטול סל או ערבוב תפוחי אדמה מדי פעם, עד למכרז.
להוסיף פלפל לסל במשך 5 דקות האחרונות של צלייה.
מניחים ויניגרט צ 'ילה בקערה גדולה; מערבבים עגבניות וצ' ילי ירוק שנותר.
מוסיפים תפוחי אדמה ופלפל פעמון לתערובת עגבניות בקערה; לזרוק לערבב.