סלט תפוחי אדמה בייקון חם
סלט תפוחי אדמה בייקון חם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל, חומץ יין, עלי שמיר טריים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה חם עם בייקון, סלט תפוחי אדמה בייקון חם, ו סלט תפוחי אדמה בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר של מים קרים מלוחים. מביאים לרתיחה, על חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים 20 דקות עד למכרז.
מסננים ומניחים בקערה גדולה. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם, במידת הצורך.
מוסיפים בייקון למחבת סאוט גדולה ומבשלים עד פריך מעל חום בינוני.
הסר למגש נייר מצופה מגבת נייר ושמורה.
מוסיפים בצל, קורטוב של פלפל ושום לשומן בייקון ו לטגן עד רך, על 3 דקות.
בואו לבשל עד מופחת מעובה, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, שמיר ובייקון למחבת וזורקים למעיל עם רוטב. אפשר לבשל במשך 3 דקות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
להעביר סלט תפוחי אדמה למגש ומפזרים שמיר טרי קצוץ.